Hamnbo

Omaa rauhaa ja uskomattomia maisemia.

Hamnbossa käytössäsi on talo, saunarakennus ja oma ranta venelaitureineen – rantaviivaa ikiomaan käyttöön on 220 metriä.

Talo on 50 m2 mökki, jossa on tupakeittiö, kaksi makuuhuonetta ja kylpyhuone, sekä parvi. Tupakeittiössä on suuret ikkunat merelle tarjoten kauniin alati muuttuvan näköalan. Näkymistä saat nauttia täysin varustellussa keittiössä ja olohuoneessa, jossa on kaunis takka viileiden iltojen varalle.

Suuremmassa makuuhuoneessa on parisänky, lipasto ja TV, pienemmässä makuuhuoneessa on yksi vuode. Parvella on vuoteet 3 henkilölle, eli mökissä nukkuu mukavasti 6 henkilöä.

Kylpyhuoneessa on suihku, pesuallas ja Separett- sisävessa. Mukavuutta tuo lattialämmitys.

Talon edustalla on isot terassit, joilla mahtuu ihailemaan näkymiä, paistattelemaan päivää, grillailemaan, ruokailemaan ja järjestämään vaikka tanssit. Ilta-auringon paisteessa terassilla on mukavaa istua iltaa pitkälle yöhön.

Saunalla on pieni terassi, jossa on mukava vilvoitella löylyttelyn lomassa, kylpyhuone kahdella suihkulla ja sauna puukiukaalla. Portaita pitkin pääset mereen uimaan.

Vuokraan sisältyy Linder Fishing 440 alumiinivene 4 hv Evinrude perämoottorilla. Omalle laiturille pääsee isollakin veneellä.

Vuokra Hamnbohon on 1.200€/viikko; 2.000€/ 2 vikkoa.