Monipuolinen Hamnholm

Hamnholmissa on monenlaista tekemistä, jos pelkkä lekottelu kyllästyttää…

Kaikissa mökeissä on pieni lomakirjasto, jossa on valikoima kirjallisuutta moneen makuun.

Saaren eteläpuolella on hiekkaranta hiekkaleikkejä varten.

Kalavedet ovat runsaat ja kalastaminen onkin suosittu ajanviete Hamnholmissa. Muista hankkia kalastuslupa! Ja jos aiot onkia, tuo matoset mukanasi – kallioinen Hamnholm ei ole mikään madonetsijän paratiisi…

Naapurisaari Berghamnissa on teitä, joilla käyskennellä ja polkujen takaa löytyy vielä pari 1992 käytössä ollut puolustusvoimien vartiolinnake eli miehistöjen asumuksia, bunkkereita, juoksuhautoja ja tykkien ampuma-alustoja. Monipuolinen saari tarjoaa kalliorantoja, marja- ja sienimetsiä, soita ja aurinkoisia kallioita.

Meillä on muutama frisbeegolfmaali ja kiekkoja, mölkky, tikkataulu ja sisällä jokunen lautapeli.

Hamnholmissa on marjoja ja sieniä satoaikana.

Käytössänne on soutuveneitä ja sähkömoottori, muovinen kanootti, SUP-lauta ja vaikka veneen perässä vedettävä iso rengas.

Saunamökki ja talvimaisema

Talvinen saaristo on ainutlaatuinen kokemus. Kirkas tähtitaivas ja uskomaton hiljaisuus tekevät vaikutuksen. Hamnholmiin pääsee myös talvella, joko veneellä, jos meri on sula, tai sitten moottorikelkalla, jos meri jäätyy.

Tältä alttarilta on uskomattomat maisemat!

Hamnholm on monipuolinen kohde, jossa voit järjestää erilaisia tapahtumia.

Tilaa meiltä catering tai hoida ruokailut itse.

31.8.2013 Hamnholmissa järjestettiin taatusti ikimuistoiset häät. Vihkiminen tapahtui Rantasaunan terassilla ja häävieraat nauttivat hääaterian Huvilassa. Hääyön uusi aviopari vietti Saunamökissä – jossa sulhanen oli vuotta aiemmin kosinut morsiantaan.