Huvila

Huvila eli Iso talo on saaren keskus. Talossa on ison tuvan lisäksi kaksi makuuhuonetta, joista isommassa on vuoteet kolmelle ja pienemmässä yhden hengen vuode. Huvilassa on täysin varusteltu keittiö, pesuhuone, jossa on suihku, sekä sauna. Talon kaksi suurta parvea tarjoavat makuutilat väljästi neljälle/kuudelle ja lisävuotein 10 hengelle. Toisella parvella on lisäksi televisio ja XBoxKinetic, jota voi käyttää myös DVD-soittimena.

Talossa on pyykinpesukone ja kuivausrumpu.

Talon kolmella terassilla nautit ruokailuista kauniilla säällä ulkoilmassa ja pihan grillillä paistelet pihvit ja makkarat, jos sisätiloissa alkaa ruoanlaitto tympiä. Kysy myös catering-palvelustamme. Yleensä joku terasseista on tuulen suojassa, joten Huvila on kuin tehty auringonottoon tuulisemmallakin säällä.

Huvila sijaitsee Hamnholmin itäpuolella, missä on myös suojaisa venelaiturimme.

Viikon vuokraan kuuluu pari saunavuoroa rantasaunalla. Rantasaunalle, saaren länsipuolelle, on mukava mennä nauttimaan hetkeksi ilta-auringosta ja palata sitten suureen tupaan takkatulen ääreen kuuntelemaan hiljaisuutta tai jatkaa iloista iltaa isommallakin porukalla.

Kysy tarjousta yrityksellesi tai muulle porukallesi – viikonloppu Hamnholmissa on todellinen irtiotto arjesta!