Pikkumökki ja Saunamökki

Pikkumökki ja Saunamökki ovat pohjaratkaisultaan ja sisustukseltaan identtiset mökit; vain sijainti erottaa mökit toisistaan.

Mökeissä on suuri terassi, jossa on ruokailuryhmä viidelle. Terassilta on sisäänkänti makuuhuoneeseen ja tupaan. Makuuhuoneeessa on vuoteet kahdelle, kirjahylly, pieni pöytä, televisio seinällä ja valaisimet, tottakai. Lattialle mahtuu mukavasti yksi patja, jos halutaan saada vaikka perheen pienimmät vanhempien lähelle nukkumaan.

Tuvassa on takka, minikeittiö, kaksi nojatuolia, ruokapöytä ja tuolit neljälle. Keittiön varustukseen kuuluu pieni liesitaso, mikro, jääkaappi, pakastin ja pesuallas. Vesi tuodaan mökkeihin ulkoseinällä olevasta hanasta. Vesi hanaan tulee omasta kaivosta. Vesi on juomakelpoista ja hyvää.

Tuvasta pääsee portaita pitkin makuuparvelle, joka on makuuhuoneen päällä. Parvella nukkuu 2(-3) henkilöä mukavasti. Portaiden jyrkkyyden takia parvi on yleensä porukan nuoriso-osaston makuupaikka;)

Mökeissä ei ole pesutiloja, joten Rantasaunalta saa joka päivälle tunnin pesuajan, ja viikon vuokraan kuuluu myös kaksi pidempää (kahden tunnin) saunomisaikaa.

Pikkumökki on 25 m2 kompakti lomaparatiisi Hanmholmin itäpuolella. Aamun sarastaessa aurinko lämmittää terassilla ja aamukahvin juominen terassilla on kokemus sinänsä.

Mökin vieressä on kallio, jolla on ”kesäkeittiö” eli grilli, jossa voi grillata, paistaa, savustaa ja paistella muurinpohjapannulla. Aurinko paistaa tälle korkealle kukkulalle melkein koko päivän.

Huvila on lähin mökkimme, joten isommalle porukalle Huvilan ja Pikkumökin yhteisvuokra olisi ihanneratkaisu. Pikkumökissä on ihan oma rauha ja sijaintinsa vuoksi mökin terassilla on useimmiten tyyntä ja rauhaisaa istuskella.

Saunamökki on maisemiltaan uskomaton. Meren läheisyys ja voima tuntuu rauhoittavalta ja virkistävältä. Sään muuttuessa myös maisema muuttuu.

Saunamökki on Rantasaunan vieressä saaren länsipuolella, ja täällä saa terassilla nautiskella illan viimeisitä auringonsäteistä ja ihastella kauniita auringonlaskuja.

Tässäkin mökissä on oma rauhansa.