Keltainen talo

Keltainen talo sijaitsee keskellä tonttiamme kallion päällä. Talon terassilta voit katsella ohi lipuvia ruotsinlaivoja ja purjeveneitä.

Keltainen talo n 50 m2 täydellinen lomakokonaisuus omalla saunalla. Saunassa on sähkökiuas ja vesihana kylmälle ja lämpimälle vedelle.

Talossa on kaksi makuuhuonetta, joista toisessa on kaksi 80cm leveää vuodetta ja toisessa leveämpi (120cm) vuode ja tarvittaessa käytettävä retkivuode.

Tuvassa on varaava takka, vuodesohva, sohvapöytä, kaksi nojatuolia ja televisio. Vuodesohva on puinen auki vedettävä sohva, josta saa makuupaikan kahdelle.

Keittiössä on kaikki ruoanlaittoon tarvittava: uuni, jääkaappi, liesi, mikro, kahvinkeitin ja leivänpaahdin ja valikoima astioita, kattiloita ja vateja. Keittiössä on myös pesualtaat ja kylmä ja lämmin vesi hanasta. Saunakamarissa on pieni arkkupakastin – kätevä, jos saa hurjan ison kalansaaliin…Keittiössä on ruokapöytä ja tuolit neljälle.

Etuterassilla on ruokailuryhmä kuudelle ja alaterassilla penkki ja tuoleja auringonottoon tai maiseman ihailuun. Mökille paistaa aurink käytännössä koko päivän; terassin sivuportailla voit nautiskella aamukahvin auringonpaisteessa ja auringonlaskua voi ihailla terassilta vaikkapa lasi viiniä kädessä.

Mökin takana kalliolla on grillauspaikka ja penkit&pöytä, ja puuvaja/varasto/huussi. Huussissa on, kuten muissakin huusseissamme, kompostoiva ja hajuton Biolanin kuivakäymälä.

Keltaiselta talolta pääsee omia polkuja venerantaan ja rantasaunalle. Myös tämän mökin viikkovuokraan kuuluu kaksi saunavuoroa Rantasaunalla.